top of page
UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran yogurtlandia.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih zgolj za analizo, na podlagi katere izboljšujemo delovanje spletne strani.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav.

Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika - glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči predstavitev uporabniku prilagojene spletne strani, ki omogočajo doživetje naše strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje. S tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

Naša spletna stran uporablja piškotke Wix (XSRF-TOKEN, hs, svSession, SSR-cachning. _wixCIDX, _wix_browser_sess, consent-policy, smSession, TS*, bSession, fedops.logger.sessionld, wixLanguage), ki so namenjeni merjenju in analizi obiskanosti spletnega mesta in so shranjeni največ dve leti. 

NADZOR NAD PIŠKOTKI ali KAKO JIH LAHKO O(NE)MOGOČIM?

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. 

UPRAVITELJ

To spletno stran upravlja podjetje Gostinske storitve, Monika Žokalj s.p.

bottom of page